Over Ons

Wij geloven in kwaliteit door sterk teamwork

Wij zijn PRANLO

Wat we doen kunt u lezen op onze home pagina, maar waarom we het doen moet natuurlijk ook verteld worden. Het team wat achter PRANLO zit, gelooft erin dat het maken van medische verpakkingen niet via machinale assemblage hoeft te gebeuren om grote oplagen medische verpakkingen te kunnen produceren. Door middel van samenwerking met sociale werkplekken, leveren wij werk wat op de werkvloer als uitdagend, bijzonder en maatschappelijk positief wordt ervaren. Samen met hen durven wij uw uitdaging aan.

Over Ons

Het Team

Jorg Schoenmakers

Managing Director

Als Managing Director werk ik dagelijks samen met externe partners van PRANLO. Door samen met partners te kijken naar ontwikkelingen in de markt, wordt er bij PRANLO voor gezorgd dat klanten de meest up-to-date dienstverlening krijgen aangeboden.

Wanneer u contact met ons zoekt, zult u voornamelijk met mij gaan kijken hoe we uw mogelijke problemen kunnen oplossen.

Niels Vullings

Operations Director

Als Operations Director houd ik me bezig met het aansturen en optimaliseren van de logistieke- en productiewerkzaamheden. Hierbij is het van groot belang dat de producten met een glimlach gemaakt kunnen worden, wat zal resulteren in tevreden klanten van PRANLO. Passie & Enthousiasme

Passie & Enthousiasme

De passie is ontstaan toen we als zestienjarige jongens voor het eerst in aanraking kwamen met medische verpakkingen. We werkten in het begin met één klant samen, maar kwamen er al snel achter dat meerdere bedrijven in onze doelgroep zelf niet de capaciteit of tijd hebben om medische verpakkingen te assembleren. Toen we dit ontdekt hadden werden we zo enthousiast, dat we vandaag de dag nog met meerdere klanten samenwerken om lokale sociale werkplekken te steunen.

Een oog op de toekomst

De wereld verandert continu om ons heen, waardoor we bij PRANLO niet stil willen zitten. Door proactief om ons heen te blijven kijken, volgen wij de ontwikkelingen  die plaatsvinden in de sector op de voet. De kennis die met ons gedeeld wordt verwerken we tot een mogelijke nieuwe oplossing, dus wanneer u tegen problemen aanloopt of nieuwe uitdagingen heeft die u met ons zou willen aangaan, neem dan vooral contact met ons op.

Sociaal

Neem Contact Op

Wij staan altijd klaar om u zowel telefonisch als per e-mail te woord te staan. U kunt ons ook op locatie bereiken. 

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 -17:00 uur
Zaterdag - Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Ons Adres

Bugermeester Loeffplein 70E-F, 5211 RX,
's-Hertogenbosch
Tel: 085 004 3676
Email: info@pranlo.com